Sooptoo de Nederlandse partner van Zurmo CRM

“Gamification helpt bij het succesvol implementeren van CRM”

Zurmo Open Source CRM kiest Sooptoo als partner in Nederland

CRM specialist Sooptoo maakte vandaag bekend dat zij officieel partner is geworden van Zurmo Open Source CRM. Sooptoo is daarmee de eerste Europese partner van Zurmo Inc., de startup uit de VS die gamification toepast in haar CRM systeem.
Door de samenwerking komt kennis en dienstverlening rondom Zurmo CRM nu ook beschikbaar voor de Nederlandse markt, en wordt het voor Nederlandse organisaties aantrekkelijker om te kiezen voor Zurmo CRM. Een Nederlandstalige versie van Zurmo CRM verschijnt binnenkort.

Zurmo CRM en gamification
Geerart van Doorn van Sooptoo zegt blij te zijn met de samenwerking: “We zien dat gamification steeds belangrijker wordt in serieuze toepassingen. Zurmo Open Source CRM combineert de traditionele elementen van CRM met gamification en social media. Zo creëer je een werkomgeving waarin prestaties voorop staan terwijl het gebruik door medewerkers als heel positief wordt ervaren.”
Van Doorn vervolgt: “De acceptatie van een CRM systeem door de gebruikers is nog steeds een belangrijke succesfactor bij CRM implementaties. Door het toepassen van gamification vergroot je de gebruikersdiscipline en daarmee de kans van slagen van het systeem.”

Zurmo is de eerste partij die gamification toepast in een CRM systeem. Gebruikers worden beloond voor hun werk in CRM, en kunnen elkaar helpen met het oplossen van vraagstukken. De aanpak van Zurmo staat volop in de belangstelling: in januari was Zurmo Open Source CRM een featured project op Sourceforge.net en in het boek ‘Gamification for Dummies’ dat binnenkort verschijnt, wordt Zurmo als voorbeeld genoemd.

Ray Stoeckicht, mede-oprichter van Zurmo, licht de keuze voor Sooptoo als Nederlandse partner toe: “Door de internationale ambities van Zurmo hebben we behoefte aan professionele partners die klanten lokaal en in hun eigen taal kunnen helpen. Vanwege de kundigheid en de ruime CRM ervaring van het team, hebben wij gekozen voor Sooptoo als partner in Nederland.”

Over Zurmo
Zurmo, Inc. is het bedrijf achter het Zurmo Open Source Project en ontwikkelt en ondersteunt Zurmo CRM. Het Zurmo team heeft als doel om een degelijk Open Source CRM systeem te maken dat gebruik maakt van vooruitstrevende methoden voor verbetering van gebruikersacceptatie.

Over Sooptoo
Sooptoo helpt organisaties om met behulp van CRM op een efficiënte manier hun klanten beter van dienst te zijn. Sooptoo maakt daarbij gebruik van nieuwe inzichten en technieken. Het Sooptoo team heeft jarenlange ervaring met het implementeren van CRM systemen bij overheden en bedrijfsleven.

Getagd met
Geplaatst in Blog, Nieuws